CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

7,6 av 10 kaffekoppar

Korsgatan 2
41116 Göteborg
031-13 48 93

Öppettider:
Mån - fredag 07.30 - 19.00
Lördag 09.30 - 17.30
Söndag 11.30 - 16.30

www.ahlstromskonditori.se

kaffekopp10
KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Ahlströms Konditori

Detta konditori har funnits sedan 1901 och det har kvar sin mysiga inomhusmiljö. Ahlströms konditori ligger bara några hundra meter från Domkyrkan och är ett populärt café, framförallt hos den äldre generationen. Vissa delar av inredningen är alltså över hundra år gammalt och det är just det som vi anser bidrar till konditoriets tjusning.

Inredningen är stilren och klassisk och går i flera nyanser av brunt. Caféet har en mysig miljö som påminner om att det var bättre förr. När vädret tillåter kan man sätta sig ner på den trevliga innergården eller titta på folk vid gågatan.

Caféet är aldrig tomt och detta är ett tecken på dess popularitet och goda rykte.

Ahlströms konditori har ett stort utbud av bakelser, smörgåstårtor, matbröd och flera sorters kaffebröd, allt som ett konditori ska kunna erbjuda. Deras bryggkaffe är otroligt gott, speciellt om man har ett gott kaffebröd till.

Personalen är alltid sympatisk och hjälpfull. Det är bra priser på utbudet och passar de flesta studenters plånböcker. Gå till Ahlströms konditori om du vill titta på folk eller sätta dig med en kop
p kaffe och konversera med en gammal dam.

CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM