CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

6,5 av 10 kaffekoppar

Karl Johansgatan 2
Göteborg

Öppettider:
 

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Café Asti

På hörnet av Karl Johansgatan-Styrmansgatan i Majorna ligger Café Asti. Detta nyrenoverade café är känd för sin unika blandning av Café, antikviteter och New Age. Caféet är precis som ett vanligt café, där skillnaden är att i caféet ligger en butik som säljer antikviteter till fantastiska priser.

Caféet erbjuder även olika New Age behandlingar som är populära hos de spirituella kunderna.

Inredningen går i trä och är mycket spartanskt. Det hänger antikviteter på väggarna, vilket fångar ens uppmärksamhet när man fikar. Utbudet är väldigt litet för att vara ett café och har en tendens till att ta slut lite senare på dagen. Däremot är priserna väldigt bra och deras latte är fantastiskt god. Personalen är mycket trevlig och pratar om alldagliga saker medan man står och väntar på att kaffet skall bli klart. Även om caféet är väldigt populärt hos ungdomar så är det framförallt den lite äldre generationen som besöker det lilla caféet.

Befinner du dig Majorna så tycker vi definitivt att du skall promenera hit för att bli inspirerad av den spirituella stämningen och antikviteterna som säljs i butiken.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM