CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

6 av 10 kaffekoppar

Östra Larmgatan 19
411 07 Göteborg
031-13 66 95

Öppettider:
Måndag – Torsdag 08:00 – 22:00
Fredag 08:00 – 23:00
Söndag 10:00 – 22:00

www.cafe-cappuccino.se

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Cappuccino:

Det italieninfluerade caféet Cappuccino ligger mitt i centrala Göteborg, närmare bestämt vid Kungsportsplatsen. Caféet når sin toppnivå på sommaren då caféets stora uteservering för 300 personer ger gästerna möjlighet att få njuta i solen av en kopp kaffe eller ett glas vin. På grund av läget så är caféet därför väldigt populärt, inte minst på sommaren då det kan vara svårt att finna en plats på uteserveringen. Stora folkmassor och mat lockar dock till sig fåglar som inte tackar nej till en övergiven bulle. Håll därför uppsikt över din mat.

Inne på caféet vilar en mysig miljö med sköna soffor och inredningen består av mörkt trä och läder som går i flera nyanser av brunt.

Caféet är ett allround ställe och detta innebär att det är jämt fördelat med folk under dygnets öppettider. Cappuccino har ett stort utbud av mat och stora bakelser. Caféet har gott kaffe och vi kan rekommendera deras Chaite med en stor sked honung i.

Priserna på utbudet är rätt så höga. Personalen är mycket trevlig men något som kan förbättras är bortplockningen av disk på uteserveringen.

Cappuccino avnjuter man som bäst på uteserveringen på våren med ett glas vin och på vintern längst in i hörnet vid fönstret med en chaite eller en kopp kaffe och deras goda räksmörgås.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM