CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

8 av 10 kaffekoppar

Kastellgatan 14
41307 Göteborg

Öppettider:
Måndag – fredag 07 - 21
Lördag – söndag 09 – 19

www.castelletcafe.se

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Café Castellet:

Inte så långt ifrån Egg and Milk ligger en undangömd liten skattkammare vid namn Castellet. Caféet ligger på den andra sidan av byggnaden om man utgår från 7-eleven på Övre Husargatan. Det är inte många, förutom ”Linnéborna” som känner till detta otroligt mysiga och engelskinspirerade lilla café. Lokalen är charmig och stilrent inrett i färgerna beige och vitt som gör att man associerar till ett litet sommarhus på den engelska landsbygden. Caféet har en skön mix av konst, inredning och café då Castellet en gång i månaden har vernissage eller andra kulturella tillställningar och då man t.ex. kan köpa konst och möbler där.

Läget gör att caféet inte är överfullt av människor som alla väntar på att få sitt kaffe, utan man kan i lugn och ro sitta och avnjuta sin fika och räkna med att få bästa möjliga service. Det är inte bara inredningen som är inspirerad av England utan även utbudet med afternoon tea, deras ost och marmelad samt nybakta scones. Castellets utbud av mat och bakverk är dock rätt så smalt på grund av caféets storlek, men vi anser att det är den bästa miljön om man bara vill sätta sig med en mycket god kopp te och en nybakt scones och läsa en bok.

Castellet har långa öppettider vilket är positivt och som ofta kan resultera i spontanbesök. Personalen är ytterst vänlig och ger dig som kund hundra procents uppmärksamhet. Castellet erbjuder dig en lugn stund på dagen där dina problem försvinner med en varm kopp te eller kaffe.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM