CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Övre Husargatan 23
41314 Göteborg
031-70 10 350

Öppettider:
Öppet varje dag 07:00-15:00

www.eggandmilk.se

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

7 av 10 kaffekoppar

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Egg and Milk:

Detta mysiga café är beläget ca fem minuters gångväg från Slottsskogen och hållplatsen Linnégatan.

Trots att Egg and Milk inte ligger på ”innegatan” Linnégatan är det värt att promenera till caféet. Egg and Milk är inrett i klassisk amerikansk 50-tals diner, där färgerna går i rött och pastellblått. Det är inredningen som ger caféet sin charm. Egg and Milk är framförallt ett brunchställe och detta märks under lunchtimmarna då miljön och ljudnivån blir bullrig av det ”inströmmande” publikhav som vill njuta av caféets läckerheter.

Utbudet består av allt från en klassisk dinermeny till bakverk och smörgåsar, men det som vi anser är mest prisvärt är deras goda kaffe, samt deras nybakta bagels som är underbara att t.ex. köpa med hem. Priserna är överlag rätt dyra för studenter men vi anser att caféets utbud är värt att unna sig några gånger i månaden.

Öppettiderna kunde vara längre, då studerande ofta inte hinner gå dit efter dagens studier. Caféet erbjuder gratis Wifi för dom som vill använda Internet.

Personalen är lika trevlig och tillmötesgående varje gång man besöker Egg and Milk och personalens ”outfit” gör att man kan fantisera sig tillbaka till den amerikanska 50-tals idyllen.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM