CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

7,6 av 10 kaffekoppar

Kungsportsavenyn 39
41136 Göteborg
031-16 30 70

Öppettider:
Må-To 8-23
Fr 8-01
Lö 10-01
Sö 10-23

www.muffinsmm.se

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Evas Paley:

Högt upp på avenyn ligger det trendiga caféet Evas Paley. Caféet ägs av Eva Olsson, som även äger Fröken Olsson och Condeco. Evas Paley grundades på 70-talet, och sedan dess har framgången varit ett faktum. Med ett läge högt upp på gräddhyllan är caféet omtyckt, speciellt bland studenter och mammalediga.

När vårsolen börjar titta fram blir uteserveringen snabbt full, då utsikten över avenyn lockar många fikasugna individer. Läget är perfekt vilket innebär att det är lätt att ta sig till caféet, oavsett om man känner till Göteborg eller inte.

Miljön inne på Evas Paley är ”clean” och den färgstarka inredningen framkallar en lyxkänsla och ett välbehag. Caféet har ett stort utbud av luncher och bakverk och deras goda kaffe är ekologiskt.

Deras muffins är fenomenala och det mest prisvärda som caféet har att erbjuda. På lördagar och söndagar erbjuder man en mycket god och varierad frukostbuffé som serveras mellan 09-12. Evas Paley erbjuder gratis wifi och eluttag ifall kunden så önskar.

Caféet har dock höga priser på utbudet men detta kompenseras av dess läge och utsikt. En negativ punkt är dock att personalen ofta är stressad. Dom är dock trevliga men ett lugnare tempo kan önskas. Evas Paley överlag är ett trendigt café med utmärkt lägesnärvaro placerad mitt på avenyn. Gå hit om du vill titta på folk som spatserar på avenyn eller om du vill ta en god muffins med dina vänner.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM