CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

7 av 10 kaffekoppar

Östra Larmgatan 14
41107 Göteborg
031-138011

Öppettider:
Mån-Fre: 9.00 - 22.00
Lör-Sön: 9.00 - 20.00


www.frokenolsson.se

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Fröken Olsson

Detta gemytliga café ligger bara ett stenkast från Cappuccino och Restaurang SoHo, mitt i centrala Göteborg. Precis som Evas Paley, besöks caféet av mammalediga med sina väninnor. Det är inte så konstigt, med tanke på att även Fröken Olsson är känt för sina goda muffins, Evas Paley och Fröken Olsson bakar nämligen sina bakverk i samma bageri.

Inredningen på Fröken Olsson går i ljusa färger och är väldigt upplyst. Möblemanget går i brunt och trä och detta ger caféet en liten ”äldre” känsla. Det är stora ytor i caféet och på våren och sommaren är det underbart att sitta på bakgården. Det finns också filtar för de som vågar sig ut i kylan resten av året.

Caféet har ett mycket stort utbud av bakverk, smörgåsar och varma rätter vilket gör att man får stå länge i kön och fundera på vad man ska äta. Vi tycker även att deras frukostmeny är mycket prisvärd och perfekt när man inte hinner äta frukost hemma. Priserna kan dock tyckas vara lite höga om man är student.

Personalen är trevlig men man skulle kunna ta in mer personal i kassan så man slipper stå i kö i tio minuter innan man kommer fram. Överlag så är caféet mycket hemtrevligt och hit ska man definitivt gå om man som nybliven mamma vill sitta på bakgården och fika med vännerna.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM