CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

6,6 av 10 kaffekoppar

Vasagatan 32
41124 Göteborg
031-7119719

Öppettider:
Mån-Fre 09:00 - 21:00
Lör-Sön 10:00 - 21:00

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Rosa Pantern

Rosa Pantern är precis som det låter influerat av Rosa Pantern. Det mysiga lilla källarcaféet ligger mitt i Vasastan, 7 minuters promenadväg upp för Allén från Valand.

När man kommer in på Rosa Pantern möts man alltid av en god doft av nybryggt kaffe och nyvärmd kladdkaka. Inredningen går i vitt och deras bruna soffor är så sköna att man kan sitta där hela dagen. På väggarna sitter olika Rosa Pantern figurer vilket ger caféet ett lite barnsligt intryck, men på ett bra och diskret sätt. Trots att caféet är litet så är det väldigt charmigt och inte överfullt med folk som springer runt.

Rosa Pantern har ett utbud av bakelser, pajer, sallader, mackor och kaffe. Även om utbudet inte är så stort, så är allting på menyn mycket gott. Vi rekommenderar kladdkakan som är en av de godaste i Göteborg. Rosa Pantern har bra priser, och detta tackar alla studenters plånböcker för.

Personalen är mycket, mycket trevlig och effektiv då man inte behöver sitta länge och vänta för att få sin mat. Gå gärna till Rosa Panter och ta med en god sallad tillbaka till jobbet, eller gå dit om du vill sitta i lugn och ro med en god kopp kaffe och en bit kladdkaka av högsta kvalité.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM