CAFÉER BEDÖMNING
START

Klicka på bilden om du vill se den större

Miljö
Inredning
Personal
Utbud
Priser
Öppettider

6,1 av 10 kaffekoppar

Vasagatan 24
031-13 13 91

Öppettider:
Måndag-Fredag 11-18
Lördag: 11-16

info@wasaalle.se
www.wasaalle.se

KONTAKT
CAFÉER i GÖTEBORG
FORUM

Vasa Källare

Bara några meter från Espresso House i Vasastan ligger ”husmanskostens mecka”. Detta mysiga källarkrypin serverar luncher som borde höjas till skyarna. Wasa Källare ingår som en del av Restaurant Wasa Allé, men skillnaden är att i Wasa Källare serveras bara lunch. Möblemanget och inredningen på Wasa Källare är ytterst smakfull och stilren men med en mysig touch. Den svagare belysningen gör att det känns som du är i en slottskällare.

Deras gemytliga matsal har sittplats för 25 personer medan uteserveringen är till för ca 40 personer. Uteserveringen är underbar på vår och sommar då solen bränner på. Ett minus är dock storleken på lokalen inomhus. När det börjar nalkas lunchtid blir ofta källaren överbefolkad och högljudd.

Wasa Källares utbud är mycket prisvärt. För under 80 kronor kan du få det mesta. Självklara favoriten är Biff á la Lindström med råstekt potatis, rödvinssås och saltgurka. Det är alltid husmanskost på menyn men det finns även underbara desserter och bakelser. Dagens brukar variera mellan kött och fisk och är alltid uppskattad. Man kan antingen komma och äta här eller ta med till jobbet eller skolan.

Personalen är en av de trevligaste i Göteborg och deras skratt smittar alltid av sig. Besök Wasa Källare om du vill avnjuta äkta husmanskost och goda desserter.

kaffekopp10
CAFÉER BEDÖMNING START KONTAKT FORUM